UUTISET

MAANANTAI 20.6.2022
Joudumme suureksi harmiksemme kertomaan, että tälle kesälle suunniteltu Saimaa Festival -tapahtuma joudutaan perumaan heikon ennakkolipunmyynnin johdosta. Tapahtuma pyritään järjestämään kesällä 2023. Lippurahojen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi, www.ticketmaster.fi. Olemme suuresti pahoillamme tapahtuneen johdosta.

 

PERJANTAI 3.6.2022
Saimaa Festivalien päiväkohtaiset esiintyjä-aikataulut on julkaistu! Aikataulut löytyvät kätevästi Ohjelma-välilehdeltä.

 

TIISTAI 3.5.2022
Anssi Kelan ja Lauri Haavin esiintymispäivät Saimaa Festivaleilla ovat vaihtuneet. Anssi Kela nousee estradille lauantaina 9.7. ja Lauri Haav puolestaan perjantaina 8.7.

 

TORSTAI 10.3.2022
Lappeenranta saa oman kesäfestivaalinsa, kun United Festivals Oy tuo uuden festivaalitapahtuman Linnoituksen alueelle perjantaina ja lauantaina 8.-9.7.2022. Festivaaleilla nähdään useita Suomen eturivin artisteja.

Ainutlaatuinen ja upea Lappeenrannan Linnoituksen alue kutsuu juhlijat elävän musiikin vietäväksi heinäkuun toisena viikonloppuna, kun Saimaa Festival rakentuu kyseisen alueen historiallisiin ja tyylikkäisiin maisemiin.

– “Onnistuneen festivaalin tärkeimpiä asioita ovat tietenkin esiintyjät, mutta festivaalikokemuksen kruunaa paikka jossa tapahtuma järjestetään. Olemme iloisia, että saamme rakentaa Saimaa Festivalin Lappeenrannan Linnoituksen historiaalliselle alueelle”, toteaa tapahtuman järjestämisestä vastaava United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Saimaa Festivalin suunnittelu alkoi jo viime kesänä.

– “Kävimme viime kesänä huvitoimikuntamme kanssa tutustumassa Lappeenrantaan ja ihastuimme heti ainutlaatuiseen Linnoituksen alueeseen, josta on hienot näkymät Saimaalle. Panostamme tapahtumissamme siisteyteen ja laatuun ja niin tulemme tekemään myös Saimaa Festivaleilla. Uskomme, että Lappeenranta kaipaa juuri tämänkaltaista aikuisten kesäfestivaalia”, Kulmala kuvailee.

Saimaa Festivalin esiintyjät on julkaistu. Perjantaina 8. heinäkuuta lavalle nousevat The Rasmus, Sanni, Ressu Redford, Virve Rosti & Menneisyyden Vangit ja Lauri Haav. Lauantaina 9.7. vuoronsa saavat JVG, Suvi Teräsniska, Pepe Willberg, Anssi Kela ja Tommi Läntine.

– “Saimaa Festivaleilla esiintyy Suomen eturivin artisteja. Olemme tyytyväisiä tämän kesän tapahtuman kiinnityksiin – luvassa on monipuolinen kattaus ja tarjolla on jokaiselle jotakin”, kuvailee Kulmala Saimaa Festivalien esiintyjätarjontaa.

Saimaa Festivalien pääsylippujen myynti on alkanut. Myynnissä on yksittäisten tapahtumapäivien pääsylippujen lisäksi kahden päivän lippuja, jotka ovat myynnissä kampanjahintaan sunnuntaihin 13.3. asti. Näiden lippuluokkien lisäksi tarjolla on lisäksi herkullisen illallisen sisältävä Kehruuhuone VIP -lippu. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.